בימים אלו נפתחה ביס פלאנט ראשון לציון מסעדת "אירזומי", המביאה טעמים מהמטבח האסיאתי. השפית סוואלי אלדר בנתה תפריט מגוון של מנות ראשונות, מרקים, סלטים, דגים ועיקריות עם שילובים מיוחדים של מרכיבים, צבעוניות וטעמים כמו שרק המטבח התאילנדי יכול להציע, בעוד השף מידן סיבוני, הסושי מאסטר, בנה תפריט סושי מופלא. שף המסעדה הוא שף רועי ראשוני והבעלים הוא איש העסקים והמסעדן איציק אדרי, מבעלי רשת ההמבורגרים הוותיקה בלאק, רשת המסעדות האיטלקיות טרנטינו, בר 55 והטמפל בר.
בין המנות בתפריט: מרק טום יאם קונג שרימפס / עוף / טופו, עם עשבי תיבול תאילנדים: קפיר ליים, למון גראס, גלנגל, מיץ לימון, צ׳ילי וחלב קוקוס מוגש עם אורז מאודה (65 שקל); טום קא גאי – מרק עוף בנוסח תאילנדי עם ירקות, שבבי אורז, גלנגל, קפיר ליים, מיץ לימון, מוגש לצד בוטנים קלויים, פלפלים מוחמצים וממרח צ׳ילי חריף (69 שקל); סלט יאם טואה – שעועית ירוקה, פלפלים, בצלי שאלוט, עשבי תיבול, ברוטב חלב קוקוס ותמר הינדי, מוגש על מצע שבבי אורז פריכים וביצה קשה (43 שקל); אנטיאס מגולגל שבתוכו רצועות צנון, שמן שומשום, טוביקו שחור, ואיולי יוזו (59 שקל); גאי פאד מט מאמאונג – חזה עוף בטמפורה מוקפץ עם צ׳ילי ורוטב צדפות, גמבה, בצל, בצל ירוק, קשיו מוגש לצד אורז מאודה (65 שקל); פלה טוד סמרוט – דניס שלם מטוגן, מוגש על רוטב קארי אדום וחלב קוקוס, כוסברה ובצל ירוק (99 שקל); מבחר מנות סשימי נגירי, מאקי סושי וקומבינציות נפלאות. במסעדה מוגש גם תפריט קוקטיילים מוקפד ומושקע וכל מה שהופך את הביקור במקום לחוויה.
איציק אדרי, מבעלי אירזומי: "בחרנו להביא לקהל הישראלי טעמים וחוויות מהמזרח. המנות נבחרו בקפידה ונעשה שימוש בחומרי גלם אותנטיים ומשובחים. בגזרת תפריט הסושי כל הדגים עמם אנו משתמשים הינם טריים המסופקים לנו מדי יום ביומו למטבח המסעדה".
אירזומי, מתחם יס פלנט, ראשון לציון
תגובות