רשת המסעדות ובתי הקפה פרש קיטשן, השיקה באחרונה תפריט רחב המציע מנות מעודכנות ועשירות מהמטבח הישראלי הקלאסי, עם טוויסט של הטעמים הייחודים ל"פרש" – תוך שמירה על שימוש בחומרי גלם טריים, מגוונים ואיכותיים.
לצד מנות הדגל האהובות של הרשת, עודכנו בתפריט המנות העיקריות, מנות הדגים, כדוגמת מנת "מעורב דייגים" שמורכבת משווארמה של דג ים עם בצל ותבלינים, על לאפה חמה עם תוספת של תפוח אדמה לוהט בקליפה, פלפל חריף, בצל קלוי, עגבנייה צלויה וזילוף טחינה. מוגש עם סלט עגבניות שוק ופלפל צ'ילי פיקנטי.
לתפריט נוספו מנות מיוחדות המותאמות גם לטבעונים, כדוגמת לחמעג'ון טבעוני (בצק שמרים אפוי בתנור אבן עם תערובת טבעונית ברוטב עגבניות פיקנטי וזילוף של טחינה ירוקה); ווג'י בורגר המוגש בלחמנייה עם קרם ארטישוק, ירקות ובצל מטוגן. גזרת הקינוחים התחדשה גם היא עם קינוח אלפחורס המורכב ברגע ההזמנה: שכבות של קרמבל חמאה, קרם קוקוס, גלידת שמנת, שברי עוגיות אלפחורס, רוטב קרמל מלוח וקוקוס קלוי.
עוד בתפריט, שהורכב על ידי שף הרשת אילן ברמלי: סלט אורז שחור – ריזוטו שחור, סלק טרי, כרוב סגול קצוץ, בצל ירוק, פטרוזיליה, כוסברה, נענע ושומשום קלוי בתיבול שמן זית, מיץ לימון וטחינה גולמית; סלט טופו יפני – קוביות טופו צרובות ברוטב אסייתי על סלט של חסה, רצועות פלפל אדום קלוי, מלפפון, נבטים, בצל ירוק, גזר, אטריות שעועית שקופות וזילוף של טחינת מירין יפנית, שומשום ובוטנים; תבשיל קארי אדום – זוקיני, פטריות, עגבניות שרי, שעועית ירוקה, בצל סגול וירוק מוקפצים ברוטב קארי אדום עם רצועות טבעוניות, כוסברה טרייה ושברי בוטנים. מוגש על אורז יסמין לבן ופלח לימון בצד; רביולי סיציליאני – ממולא גבינות וצרוב בשמן זית ושום, עם עגבניות שרי צלויות, ארטישוק, זיתי קלמטה, עשבי תיבול וגבינת פטה.
פרש קיטשן, מתחם בילו סנטר
תגובות