-->
בשבוע שעבר נפתח "שבוע הקולינריה הצרפתית ה-6" בחסות שגרירות צרפת בישראל. את החגיגות פתח השף גיום איסקנדר (Guillaume Iskandar), שף מסעדת Le Garance בפריס (בעלת כוכב מישלן), באירוע טעימות שנערך בסניף לגעת באוכל בקניון רחובות. השף הדגים הכנת מנות מהמטבח המזוהה עמו: מטבח מורכב אבל נגיש המבקש לחשוף את סועדיו לטעמים חדשים ולתת למנות המסורתיות גוון מודרני, לא קונפורמיסטי, כדי שלא ישעמם. במהלך האירוע הודגמה הכנת מנות כגון: סושי בר-ים, כרישה והדרים, רביולי צמחוני, תמרים בשילוב לימון קונפי, מרק ברבוניות בעלי חמציצים, ועוד.
ומה המסר של השף לבשלני ישראל? "כבדו את חומרי הגלם המקומיים והעדיפו אותם כמה שיותר טריים, הישר משדות הגידול". רשמנו.
תגובות