מסעדת אברטו, אשר נפתחה בחודשים האחרונים בעיר גדרה, תקיים ערב מרוקאי ייחודי בניצוחו של שף המסעדה אסף שטרן, לצד המאסטר שפית ריקי סויסה.
אברטו היא לא סתם מסעדה, אלא פרויקט ייחודי של מלון ספא בוטיק ומסעדת שף הכוללת מטבח מודרני ועדכני, הממוקמת בלוקיישן פסטורלי. המסעדה נולדה כיוזמה של איש העסקים והתיירות צחי צוק, אשר החליט על הקמתו של מלון בוטיק ייחודי באיזור וגייס אליו למשימה את השף אסף שטרן, אשר שימש כשף "המזללה" של השף מאיר אדוני.
בתוך מתחם סגור, מוצף צמחיה ירוקה, ובקרוב יצטרף אליה גם מלון ספא בוטיק ייחודי.
הערב המקוראי המיוחד, אשר יתקיים ביום שלישי הבא (בתאריך ה-11 ביולי בין השעות 18:00-23:00), יכלול שיתוף פעולה מסקרן של השף שטרן ושל ריקי סויסה, יוצאת תוכנית הטלוויזיה מאסטר שף. השניים מתמחים בבישול מרוקאי אותנטי והשילוב ביניהם מבטיח יצירת פיוז'ן בין מזרח ומערב, כאשר התפריט הייחודי יהיה מורכב ממנות ביתיות ואותנטיות במתכונים אשר עוברים מדור לדור, בשילוב טכניקות עדכניות. להשלמת האווירה, המנות כולן יוגשו בכלים מרוקאיים אשר יובאו במיוחד לערב זה, ובמקום תתנגן מוסיקה מרוקאית אותנטית.
בתפריט: פרנה עם מגוון סלטים מרוקאיים (37 שקל); סיגרים של ים – סיגרים במילוי תערובת דגים, תיבול ים תיכון, סלט שוק ואיולי רמולד (53 שקל); קרפצ'יו בקר – שמן אריסה, קרם גזר, סלט גזר אורגני, איולי פפריקה מעושנת (65 שקל); קובנייה ים – טרטר דג ים, טאבולה, בורגול, עשבים, משמש, יוגורט בקר, צנוניות, תערובת גרעינים, טחינה גולמית ולימון פרסי (63 שקל); קוראסון שקדים – תבשיל שקדי עגל, כורכום, כוסברה, אריסה, סלט צנוניות וטחינה גולמית (79 שקל); הקציצות של ריקי – קציצת בקר ברוטב סלרי, קרם ארטישוק ירושלמי וקוסקוס (83 שקל); תבשיל זנב שור – ראגו חיטה בבישול ארוך, במיות ועשבי תיבול (87 שקל); חריימה לוקוס – תבשיל טבחה עגבניות, חומוס ספרדי, שושקות צלויות וקציפת טחינה חמה (113 שקל).
מסעדת אברטו, שכביץ 5, גדרה. טל': 086680066. יש להזמין מקומות מראש.
תגובות