מסעדת מזעקי: "מסורת משפחתית של יותר מ-50 שנה"
שם העסק: מסעדת מזעקי.
שנת הקמה: 1966.
האנשים שמאחורי העסק: האחים אשר ושמעון מזעקי.
על העסק: "מסעדה מזרחית עם מסורת משפחתית של 55 שנה. אנחנו מכינים אוכל על פתיליות בערב ובבוקר הוא כבר מבושל. אנו מכינים בשר וקציצות עם תוספות, מרק בשר, מרק רגל ועוד".
איך התחלנו: "לאבא שלנו היה דוכן פלאפל ואחר כך הוא הקים את המסעדה. היינו מגיעים למסעדה אחרי בית הספר כדי לעזור לו ומגיל קטן למדנו לבשל".
מה הקורונה לימדה אותנו: "אנחנו מקווים שנעבור את תקופת הקורונה, כל פעם יש חוקים חדשים. אנשים פחות יוצאים מהבית ומגיעים פחות אנשים".
עוד משהו: "אנחנו עושים שירות טייק אווי".
כתובת: ארלוזורוב 85, רחובות.
טלפון: 050-8588424
ד"ר דוד עטיה: "מייצרים כתרים במרפאה תוך שעה"
שם העסק: מרפאה ומרכז להשתלות שיניים – ד"ר דוד עטיה.
שנת הקמה: 2003.
האנשים שמאחורי העסק: ד"ר דוד עטיה.
על העסק: "אנחנו עושים טיפולי שורש, השתלות, ציפויי חרסינה, כתרים, כתרי זירקוניה ויישור שיניים שקוף בצורה אסתטית וחדשנית. אנחנו מקצוענים והטיפולים שלנו הם ללא כאב. אנחנו דואגים לטיפול אמפתי ודואג לכל מטופל. יש לנו צוות מומחים מקצועי לכל סוגי הטיפולים. אנחנו עובדים עם הציוד החדיש ביותר בתחום ואנחנו יכולים לייצר כתרים במרפאה תוך שעה".
איך התחלנו: "כשהייתי ילד אהבתי לעזור ולטפל באנשים. לאחר מכן הייתי טכנאי שיניים, לכן אני מכיר גם את כל הזוויות הנוספות בתחום".
מה הקורונה לימדה אותנו: "לתת יותר זמן לכל מטופל ולהקפיד עוד יותר על היגיינה, אמפתיה וסבלנות כלפי הלקוחות שלנו".
עוד משהו: "הנחה בסך 1,400 שקל לכתרים שלנו מחרסינה מלאה ומזירקוניה. אנחנו ממליצים לכל מטופל בכל שישה חודשים לעשות ביקורת וטיפול אצל שיננית".
כתובת: מנוחה ונחלה 33, רחובות.
טלפון: 050-6863996, 08-3760082.
אתר: לאתר לחצו כאן
רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החשובות ברחובות?
הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של "ערים"
הורידו את אפליקציית "ערים רחובות" באנדרואיד
הורידו את אפליקציית "ערים רחובות" באייפון
תגובות