המרכיבים (ל-4 מנות):
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום פרוסות
פלפל ירוק חתוך לקוביות של 2 ס"מ
פלפל אדום חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
1/4 כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר
אופן ההכנה:
במחבת שטוח ורחב שמים את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים. אחרי טיגון קל מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים כשתי דקות נוספות. מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה. מבשלים כ-20 דקות עד להסמכה ומוסיפים את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. מכסים את הדגים ברוטב ומבשלים כחמש דקות נוספות. לפני ההגשה מקשטים במעט עלי כוסברה טריים.
המתכון באדיבות רשת קפה גרג
תגובות