רשת המסעדות האסיאתיות, 'הסושיה', מחדשת ומרעננת את התפריט ומציעה ללקוחותיה מגוון רחב של מנות חדשות בתפריט, כחלק מתהליך של למידה והבנה את ההעדפות הקולינריות של הלקוחות.
בין המנות החדשות המוצעות כיום ברשת ניתן למצוא לחמניית באן עם דג בס ואיולי צ'ילי וירקות, מנת אטריות אודון עם שרימפס וקלאמרי, נתחי עוף מטוגנים בבצק בירה, סלט סום טאם המורכב מפאפאיה וסלק בתוספת של רוטב הדרים, רול של סלמון צרוב, פאד קפאו המלווה בביצת עין, ועוד.
חלקו הגדול של התפריט מורכב ממנות סושי בשילובים מעניינים ומקוריים, אך ניתן למצוא גם מגוון מנות רבות של ווק עם נודלס ואורז המוכרים מהמטבח האסיאתי.
בין אם אתם אוהבי סושי או כאלו שמעדיפים מנות אחרות, העקרונות המנחים את פעילות הרשת יורגשו בכל נגיסה – המוצרים טריים ואיכותיים, עשויים בקפידה ומורגש שמי שבנה את התפריט ירד לפרטים הקטנים והתחשב בהעדפות הקולינאריות של החך הישראלי. כל אלו מתווספים לתודעת שירות גבוהה ומחירים נוחים.
יובל חרותי, שף הרשת שהרכיב את התפריט החדש: "אנו קשובים כל הזמן לקהל לקוחותינו ומגוונים מעת לעת את התפריט, תוך שמירה על העקרונות של הרשת – טריות המוצרים ושימוש בחומרי גלם איכותיים".
את הסניף הראשון שלה פתחה רשת 'הסושיה' באבן גבירול בתל אביב בקיץ 2003. הרשת נמצאת בבעלות אנשי העסקים אסף גרינברג ומושיקו טיילר, המחזיקים גם את רשת המסעדות פרנג'ליקו ואת השלוחה הישראלית של רשת הפיצריות העולמית 'פאפא ג'ונס'. הרשת מונה כיום 15 סניפים מאילת בדרום ועד מעלות תרשיחא בצפון, מתוכם חמישה כשרים.
ברחובות הסניף ממוקם ברחוב הראשי – רחוב הרצל – ובין לקוחותיו הרבים נמנים גם סטודנטים מהפקולטה לחקלאות וממכון ויצמן, שנהנים ממבצעים מיוחדים. בעלי המקום גם חשבו על רעיון מקורי המאפשר למי שממהר להזמין את האוכל מהדרך ולקבל אותו עד לרכב.
הסושיה, רחוב הרצל 220, רחובות. טל': *9969
תגובות